top of page

Stronger Together

Public·47 members

Шукаю українські бренди одягу - порадьте щось цікаве?

Привіт всім! Давно шукаю цікаві українські бренди одягу, але все ніяк не можу знайти щось, що дійсно зачепило б око. Хочеться чогось стильного, якісного і щоб ціна була адекватна. Знаю, що зараз багато хто переходить на підтримку вітчизняного виробника, тому думаю, може хтось вже має досвід і може поділитися своїми знахідками. Особливо цікавить повсякденний одяг, але якщо є щось для особливих випадків, теж буду рада почути. Розкажіть, де купуєте, які враження від якості і чи вартує воно своїх грошей? Заздалегідь дякую за будь-які поради!

6 Views
Ilya Letavskiy
Ilya Letavskiy
6 days ago

Привіт! Я теж довго шукала класні українські бренди, і можу тобі дещо порадити. Нещодавно натрапила на один чудовий магазин, де замовляла жіночий трикотаж 25 Union. Так от, я була приємно здивована якістю і дизайном речей. У них великий вибір, є і повсякденний одяг, і щось більш елегантне. Тканини дуже приємні до тіла, пошиття акуратне, і ціни, як на мене, цілком прийнятні. І ще, в них часто бувають розпродажі, тому можна придбати речі за дуже вигідною ціною. Тому, якщо ти шукаєш стильний і якісний український одяг, раджу подивитися їхній асортимент.

CTC House,

81B Front Lane, Cranham, Upminster RM14 1XL

• Facebook
  • Instagram

© 2026 Infitness Gym

website by: alwaysinspired.co.uk

Not a member?

Come down for a tour and set up

your membership!

Fill out the form below and we will get in touch shortly.

Thanks for submitting!

Latest News...

bottom of page